Szabó Miklósné köszöntése 95. születésnapja alkalmából

Egy hosszú élet munkája, eredményei elismerést és tiszteletet érdemelnek, melynek meg kell nyilvánulnia a társadalom tagjai, közösségei részéről is.

Szabó Miklósné 2017. július 18-án töltötte be a 95. életévét.

 

 IMG 3914

 

Magyarország Kormánya az Idős-ügyi Tanács kezdeményezésére, a szépkorúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen rendeletet alkotott a szépkorúak jubileumi köszöntéséről.

A Magyar Köztársaság Kormánya ezért a szépkorúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen a Magyar Köztársaság nevében köszönti a 90., a 95. és a 100. életévüket betöltött, Magyarországon bejelentett lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárokat.

A jubileumi köszöntéssel okirat és jubileumi juttatás jár.

Szepetnek Községi Önkormányzat nevében megbecsülésünk jeleként születésnapja alkalmából otthonában kereste fel Szabó Miklósnét Vlasicsné Fischl Timea polgármester asszony és Szalai-Gaál Mónika jegyző asszony. Ekkor került átadásra az az emléklap, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök úr írt alá.

 Szepetnek Községi Önkormányzat nevében szívből kívánunk Bözsi néninek nagyon jó egészséget, sok örömteli napot saját maga és családja örömére.

Lap tetejére