Ki mit tud?

KI MIT TUD – 2013. JÚLIUS 26.

 

A program sikeres megvalósulásához felhívást adtunk közre a települési televízióban, szóróanyagot helyeztünk el a lehető legforgalmasabb falusi pontokon. Személyesen informáltuk az utca járókelőit. Jelentkezni a polgármesteri hivatalban lehetett személyesen vagy a szociális munkásoknál. A jelentkezők megadták produkciójuk témáját, időtartamát. Egyeztetés után a felelős esetmenedzserek megnézték a produktumot és akinek kellett segítettek  ( gyerekeknél ) a gyakorlásban, esetenként fellépő ruhát segítettek beszerezni. Időközben kiválasztásra kerültek a zsűri tagjai a szervezésért felelősek, a főzésért, a bevásárlásért a díjak beszerzéséért felelősek és a segítők.

A programon nyitóbeszédet mondott Tóth-Bagó Mónika projektvezető. A fellépők megméretették magukat prózában, paródiában, hangszeres előadásban, táncban és népdalban.

 Minden előadást kitörő taps jutalmazott.

 

A zsűri döntése alapján a társastánc kategóriában fellépő versenyzők: Müller Petra és Gáspár György lettek az első helyezettek. A programot megkoronázta a Zalagyöngye táncegyüttes két párosának fergeteges, lendületes, igazi hangulatot teremtő előadása. A díjakat Vlasicsné Fischl Timea polgármester adta át. Zárásként a fellépők és a szervezők elfogyaszthatták a bográcsokban készült finom étkeket. A program sikeresen, összefogással valósult meg és a település minden részéből érkeztek résztvevők és érdeklődők.